DORESC SwimTaxi

Completeaza formularul si te inscrii astfel in campania noastra de a beneficia de transportul GRATUIT catre cursurile de inot!

Acest program se adreseaza deopotriva vecinilor sau colegilor de scoala, copiilor cu varste intre 7 si 14 ani, indiferent daca stiu sau nu sa inoate.

Va incurajam sa incercati cu incredere, va incurajam sa gasiti un nume fiecarei echipe... asa totul va fi mai amuzant pentru copii, va incurajam sa aveti toata increderea in noi pentru ca noi vom asigura copiilor vostri un mod de a-si consuma energia in mod sanatos si foarte placut.

Fii fanul nostru pe Facebook

SwimTaxi BSC - un nou concept pentru copii, dedicat parintilor

Swim Taxi BSC

Conceptul raspunde unei probleme reale a zilelor noastre: ne dorim tot ce este mai sanatos si mai bun pentru copiii nostri, dar nu reusim sa ne alocam suficient timp.

In categoria „bun si sanatos” pentru copii intra si sportul - inotul in mod special, indiferent de anotimp. In categoria „timp insuficient” pentru parinti intra drumurile, parcarile, asteptarile... si toate acestea la sfarsitul unei zile de lucru. Mergand mai adanc.... combinatia dintre cele doua conduce la supraaglomerarea bazinelor seara, ceea ce este mai putin placut si pentru copii si pentru instructori.

Asadar... pentru ca noi, echipa Bucharest Sport Club, dorim sa oferim sansa cat mai multor copii sa creasca sanatosi si sa se dezvolte frumos, ne-am hotarat sa dam o mana de ajutor parintilor.

Solutia pe care o oferim: ORA DE INOT CU TRANSPORT GRATUIT.... si iata cum:

  1. Vorbeste cu vecinii, colegii si prietenii.... ideal este sa formati o ECHIPA de 6 prieteni, cu varste apropiate, care pot fi preluati din acelasi loc in zilele si la orele pe care le stabilim;
  2. Intra pe site si anunta-ne prin completarea formularului DORESC SwimTaxi
  3. Localizeaza-te pe harta Bucuresti-ului (indiferent daca este o echipa formata sau daca este vorba doar despre copilul tau, prin localizare, vor vedea si alti parinti si se pot alatura, astfel incat sa gasim unpunct comun de intalnire)
  4. Te contactam si stabilim impreuna programul: numarul de sedinte, orarul, bazinul (Berry Fitness & Spa Berceni sau Iancului)... si, in functie de acestea, pretul pentru intreaga echipa.

 

Ce se intampla dupa ce toate detaliile sunt stabilite?

In zilele si la orele stabilite masina BSC va prelua copiii, cu sau fara un insotitor si ii duce la bazin. Antrenorii si instructorii de inot Bucharest Sport Club ii asteapta, ii ajuta sa se echipeze, desfasoara ora de inot, apoi ii ajuta sa se imbrace si sa se usuce, iar masina ii aduce inapoi in locul din care i-a preluat.  Insotitorul BSC va tine legatura cu parintii pe perioada transportului, prin intermediul unei aplicatii de mesagerie... grupul va purta numele pe care il alegeti echipei de copii. Parintii vor stii cand au plecat copiii, cand au ajuns la bazin, cand pleaca de la bazin si cand au revenit la locul de intalnire stabilit.

Completeaza chiar acum formularul din partea dreapta daca doresti sa beneficiezi de Swim Taxi