Abonare Newsletter

Dragos Stan recomanda BSC

Echipa de Performanta

Autentificare cont membru

Nu ai inca un cont de membru pe site? Atunci te poti inregistra aici!
Ai deja un cont aici, dar ai uitat parola sau userul? Atunci click aici pentru a recupera parola!

Sportivul Saptamanii 18.01 - 24.01.2021

Sponsori

Fii fanul nostru pe Facebook



Ultimele articole

BSC LA CUPA CAMELIA POTEC 2017

BSC LA CUPA CAMELIA POTEC 2017

Astazi si maine (1/2 septembrie) o echip...

LA MULTI ANI ANA BESENYEI!

LA MULTI ANI ANA BESENYEI!

E adevarat ca suntem foarte prinsi in fe...

LA MULTI ANI LARISA SERMAN!

LA MULTI ANI LARISA SERMAN!

Cat ne place la bazin daca ne si indulci...


Cursuri-Dans-Copii.ro - Cursuri Dans Copii Bucuresti
AnaParty.ro - Petreceri pentru copii
Cursuri Pentru Copii

Parteneri

Bsc.com.ro - cursuri inot copii si adulti Bucuresti
Cursuri-Inot-Adulti.ro - cursuri inot adulti Bucuresti
Miscarea-Masters.ro
JuniorSwim.ro - cursuri inot copii intre 3-5 ani Bucuresti
Aqua-Fitness.ro - Aqua Gym Bucuresti
Legitimat-Pentru-Sanatate.ro
Amnb.ro - Asociatia Municipala de Natatie Bucuresti
RockStudios.ro

Articole Inot

BSC - LOCUL 2 IN CLASAMENTUL CLUBURILOR LA CAMPIONATELE NATIONALE 10-11 ANI

Total vizualizari: 2139, 0 comentarii , lasa comentariu lasa un comentariu
BSC - LOCUL 2 IN CLASAMENTUL CLUBURILOR LA CAMPIONATELE NATIONALE 10-11 ANI

Am petrecut o sarbatoare la Brasov ! ... sarbatoarea unei echipe unite, a unei galerii frumoase, a unor rezultate de care suntem mandrii si a solidaritatii umane ! Suntem o ECHIPA extraordinara!


Am urcat pe locul 2 in clasamentul cluburilor... dar nu este prima data... mereu suntem pe locul 2 in acest clasament al copiilor... Dar stiti ce este important? In anul 2016, sportivii nostri de 17/18 ani au ocupat locul 1 in clasamentul cluburilor (categoria tineret)... in urma 6-7 ani si ei erau tot pe locul 2 ... Deci, ca sa incheiem calculele, locul 2 la copii, gestionat cu grija, mentinut cu placerea de a face sport, imbinat cu bucurie, sustinere, prietenie, fairplay... conduce inevitabil spre locul 1 atunci cand lucrul acesta este cu adevarat important. Ne dorim din suflet sa vedem acesti copii peste cativa ani in aceeasi echipa, cu performante excelente si cu aceeasi placere de a inota si concura.


Acum sa privim si altfel spre rezultate. 16 medalii, din care 8 apartin stafetelor. 29 de sportivi au adus puncte echipei BSC... adica se afla in primii 8 sportivi din probe. Intrebare: Putem vreodata sa ne imaginam ca sportivii ajung pe podium fara ca ei sa fie ridicati acolo de forta unei intregi echipe? Nu! In fiecare zi, la fiecare antrenament, la fiecare concurs vedem efortul lor, lupta lor cu timpul, concentrarea, vointa, manati mereu de dorinta de a se autodepasi sau de a-si masura puterile cu colegii. De aici, din forta intregii echipe, rezulta performanta... si mai rezulta o relatie extraordinara intre ei si antrenorii lor, intre antrenori si parintii lor.


FELICITARI INTREGII ECHIPE BSC DE 10 SI 11 ANI, FELICITARI ANTRENORILOR SI PARINTILOR ! A fost un concurs foarte bun, o experienta foarte utila, un moment fericit din viata sportiva a copiilor ! Atunci cand suntem uniti, cand ne „incapatanam” sa privim doar partea pozitiva din tot ce ne este dat sa traim, sa trecem peste orice impreuna, suntem tot mai puternici si tot mai buni.


Dincolo de rezultate, am trait din nou in acest weekend momente in care ne-am simtit FAMILIE. Multumim tuturor parintilor care ne-au ajutat sa ajungem cu bine acasa ! Ne bazam pe voi, avem incredere, avem sustinere si ajutor... deci putem trece peste orice IMPREUNA si este tare placut sa simtim asta!


Si pentru ca suntem la capitolul multumirilor, nu incheiem fara a multumi tuturor parintilor care ne-au transmis imagini de la Brasov :)

Inapoi la Lista articole

Comentarii Articol

Lasa un comentariu

- numele trebuie sa contina minim 3 caractere;
- mesajul trebuie sa contina minim 10 caractere;